Handelsbetingelser

Det med småt

Når du ansøger om optagelse, som elev på Nordsjællands Efterskole, bliver du noteret på listen over kommende elever for det ønskede skoleår. Ansøgning er ikke bindende. Ved ansøgning opkræves indskrivningsgebyr på 200 kr. Dette er et administrationsgebyr og tilbagebetales ikke uanset om du ender med at blive elev på skolen eller ej.

Skoleåret inden skolestart indkaldes du og dine forældre til informationsaften og indskrivningssamtale på Nordsjællands Efterskole. Her efter kan du endeligt optages som elev på skolen det kommende skoleår.

Ved optagelse modtager du bekræftelse på, at du er optaget som elev på skolen det kommende skoleår. Herefter skal du, via skolens hjemmeside, bekræfte at du ønsker elevpladsen. Dette gør du ved at afgive relevante personlige oplysninger til skolen og ønske linje via skolens hjemmeside. Du skal i forbindelse hermed betale depositum på 1.500 kr.

Depositum modregnes eventuelle skyldige poster i forbindelse med slutopgørelsen ved skoleårets afslutning. Eventuelt overskydende indbetales på det kontonummer, som I har oplyst under elevoptagelse – linjer og fag. Framelding af elevpladsen efter d.1.april, skoleåret inden skolestart, koster et frameldingsgebyr på 1.500 kr., svarende til indbetalte depositum. Depositum tilbagebetales ikke ved afbrudt ophold.

Nordsjællands Efterskole behandler personlige oplysninger med fuld fortrolighed.