NORDSJÆLLANDS EFTERSKOLE SØGER SKOLESEKRETÆR

Da vores nuværende sekretær glider over i en stilling som forretningsfører/administrator, søger vi derfor en ny sekretær. Som skolesekretær vil du først og fremmest skulle kunne arbejde selvstændigt med administrative opgaver. Derudover vil du være en del af skolens ansigt og stemme udadtil, når forældre, gæster og samarbejdspartnere henvender sig til skolens administration. Derfor skal du være imødekommende, serviceminded og have gode kommunikative egenskaber, skriftligt og mundtligt. Vi forstiller os et timetal på en ansættelsesgrad mellem 90-100%.

HVEM ER VI? 

NE er en kristen holdningsskole med plads til 106 elever. Skolen drives med tydelige kristne og medmenneskelige værdier. Vi oplever i disse år en stærk forøget søgning til vores skole og har brug for flere kræfter til at håndtere de mange henvendelser dagligt på kontoret. Vi ønsker en medarbejder der positivt kan stå inde for vores værdier og holdninger.

HVEM ER DU? 

Du bliver du en del af et levende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor hverdagen med de mange elever ofte byder på uventede opgaver.

De primære ansvarsopgaver: besvare telefonen, mails og alle de mange henvendelser til skolens ledelse. Derover fungerer du også som forstanderens sekretær og bistår med at besvare mails, telefonopkald, booke møder m.m. Du skal kunne håndtere mange forskellige arbejdsopgaver. Arbejdet kræver desuden en åben indstilling til samarbejde med kollegaer samt fleksibilitet, når der i perioder er øget arbejdspres. Du skal kunne lide arbejdet med mennesker, eftersom dagligdagen er præget af kontakt til både elever, forældre, medarbejdere og øvrige. Du arbejder med mange bolde i luften, arbejder struktureret, er god til at holde overblik og er fortrolig med brugen af IT. Der vil nogen gange om året være aftenarbejde i forbindelse med informationsaftener og indskrivningssamtaler med kommende elever.

Har du andre evner indenfor kommunikation, markedsføring og sociale medier, hører vi gerne herom, men det er ikke en forudsætning for at søge stillingen. Derfor har du som medarbejder stor medindflydelse på dine arbejdsopgaver, og samtidig forventer vi, at du udviser både ansvarlighed, engagement og fleksibilitet.

Har du spørgsmål bedes du kontakte skolens forstander Jesper Oehlenschläger på tlf: 51 85 47 91 eller på mail joe@ne.dk.

Ansøgningsfrist: torsdag d. 25 okt. kl 12.00. Ansøgning, inkl. CV sendes til joe@ne.dk Samtalerne finder sted d. 29. og d. 30 oktober.

Stillingen ønskes besat per 1. december 2018, men kan du tiltræde før, er dette en fordel.